Info

De Oirschotse Jaarmarkt wordt gehouden op 8 september 2019!

De Oirschotse jaarmarkt wordt georganiseerd op iedere tweede zondag van september door het Gilde Broederschap van Onser Liever Vrouwe te Oirschot. Het evenement vindt plaats op het marktplein in het centrum van Oirschot.

De komende markt vindt plaats op 8 september 2019. Noteer deze datum alvast in uw agenda. U kunt vanaf januari 2019 weer inschrijven voor deze markt. Heeft u interesse, stuur een mail naar: gildemarktoirschot@mariagildeoirschot.nl. We sturen u graag een vrijblijvend formulier met wat meer informatie toe. Een kraam huurt u bij ons al voor  35,00 euro. Wel dient de kraam vooraf te worden betaald. Voor meer informatie over het huren van een kraam ga naar: http://www.mariagildeoirschot.nl/oirschotse-jaarmarktinfo-info/inschrijven/ en stuur ons een mail!

DE KRAAMHUUR LOOPT TOT  1  SEPTEMBER!

De jaarmarkt is een markt met allerlei nieuwe artikelen, tassen, kleding, sieraden, telefoonaccessoires, diverse hobby spullen, kaarten, gehaakte spullen en andere zelfgemaakte artikelen. Daarnaast is er een klein gedeelte met rommel spullen.

dscn6885

De Oirschotse Jaarmarkt wordt gehouden op het marktplein van 10:00 tot 17:00 uur. De entreeprijs bedraagt € 1,50 voor een volwassenen. Kinderen tot en met 12 jaar hebben onder begeleiding gratis toegang.