Markt 2017


Op zondag 10 september 2017  was er alweer de 51e editie van de Oirschotse Jaarmarkt.

Dit jaar was het weer een geslaagde markt. Lekker weer en gezellig wat publiek. Er was ook weer van alles te doen in het centrum van het mooie Oirschot.

Er stonden veel volop kramen lekker gevuld met van alles en nog wat. Voor iedereen wel iets leuks te vinden. Er waren bijvoorbeeld tassen, riemen, gezelschapsspellen, dierenaccessoires, beddengoed, tupperware, sieraden en je kon genieten van een massage. Erg leuk weer allemaal.

Daarnaast was er een terrasje waar je lekker kon genieten van diverse versnaperingen. Cocosbollen, aardappeltwisters, een broodjes hamburger en natuurlijk daar een lekker drankje bij. Ook kon je luisteren naar wat gezellige muziek op de achtergrond.

Ook aan de kinderen was natuurlijk weer gedacht, ze konden lekker springen op het springkussen maar ook een ritje maken op één van de pony’s. Verder was er clown Ronnie Ballonnie die voor elk kind een leuke ballon kon vouwen!

Kortom het was eer een leuke en gezellig bezoekje waard! Op naar de volgende, op zondag 9 september 2018. Noteer het alvast in uw agenda!

Mocht u interesse hebben voor een kraam? Vanaf januari ongeveer zullen we weer van start gaan met inschrijven. U kunt tzt hier meer info vinden mailen naar: gildemarktoirschot@mariagildeoirschot.nl